Wat betekent?• Ons hybride warmtepomp zit samen met jouw cv-ketel. Deze zorgt op een meeste dagen voor de warmte in woonhuis, een cv-ketel springt slechts bij wanneer het buitengewoon koud kan zijn en zorgt voor je warme drinkwater in een badkamer en keuken.

Met een warmtepomp haal jouw warmte uit een buitenlucht. Zodra dit buiten warmer is vervolgens 4 graden verwarmt de warmtepomp de woonhuis. Daardoor hoef je heel wat minder toepassen te maken over de cv-ketel. Je bespaart tot 70% op dit gasverbruik vanwege verwarming. Bekijk verder

In de rechter tabel hierboven zetten we het aantal draaiuren over de warmtepomp ieder maand, betreffende de doorsnee temperatuur betreffende die maand en bijbehorend COP tegen elkander af.

+ Energiezuinig: bezit ons niet zo hoge temperatuur benodigd dan een meeste verwarmingsketels om identiek warmtegevoel te creëren. Daarenboven haalt die warmtepomp tot drie kwart aangaande een benodigde sterkte uit een natuur.

Zodra dit zo kan zijn zal de warmtepomp dikwijls zichzelf ontdooien door warmte welke voorheen naar in kan zijn gebracht een momentje hiervoor terug te halen.

De temperatuur over de bron aangaande een brine/mineraalwater warmtepomp blijft immers voor ons koude buitentemperatuur beter vervolgens een lucht temperatuur.

De temperatuurvariatie van een ‘open bron’ aan dit jaar gezien kan zijn veel kleiner. Ons open bron in Holland is dikwijls tussen de 5 en 12 graden Celsius naargelang een diepte en locatie

Een voorbeeld situatie:  Wij beschikken over ons echt geïsoleerde woning met 2005, geschikt wegens laag temperatuur verwarming, waarvan een HR cv-ketel dien geraken vervangen.  Wij staan vanwege de selectie nemen wij een nieuwe HR- cv-ketel , ons warmtepomp ofwel beide ? Dit huidig gasverbruik kan zijn 1464 m³ gas ieder jaar.

5) Omvangrijke Controleer uw URL gezinnen ofwel grote warmtebehoefte: Met een warmtepompboiler kan je op verscheidene publiceren tegelijkertijd lauw water afnemen. Daar bestaan boilervaten aangaande hele grote volumes beschikbaar, afhankelijk van jouw verbruik.

Als het dan gaat over warmtepompen of PV panelen is dit opeens iemand verslag bij personen. We wensen allemaal graag comfort en luxe ondervinden doch liever opmaken ofwel horen we de ketel of warmtepomp verder ook niet. Zeker ’n weinig buitenissig.

Zodra je afgiftesysteem juist voor je woonhuis past, kan een temperatuur van het verwarmingswater zo laag geoorloofd blijven en zit de warmtepomp het meeste energiezuinig. Bekijk hierover meer op lagetemperatuurverwarming.

Vervolgens nog een momentje de rente:  Bedrag op een sofa brengt vandaag een dag (2018) 3% op. (Indien je ook niet te heel wat hebt en een belasting verder alsnog om een hoek komt gluren) .

Je kan heel wat bedrag besparen via de prijzen betreffende verschillende vakmannen te vergelijken. Het mag snel, kosteloos en vrijblijvend via hieronder formulier.

Raakt u dan ook over plan ons warmtepomp te aanschaffen? Dan is dit duidelijk teneinde vrijblijvend enkele offertes met te vragen. Op deze manier krijgt u juist inzicht in de onkosten en kan u tot immers 30% op de kosten besparen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Wat betekent?”

Leave a Reply

Gravatar